Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk op contractbasis bij Schildersbedrijf van Vugt

Buitenschilderwerk onderhevig aan de gevolgen van slecht weer? Heeft het buitenschilderwerk van uw woning een opfrisbeurt nodig? Heeft u zelf geen tijd of de juiste middelen om dit uit te kunnen voeren?

Dan moet u beslist bij Schildersbedrijf van Vugt zijn. Schildersbedrijf van Vugt voert voor diverse klanten in de omgeving schilderswerkzaamheden uit. Dit doen wij zowel binnen als buiten panden. Het tijdig en regelmatig uitvoeren van buitenschilderwerk is van belang voor het behoud en de uitstraling van het pand.

Buitenschilderwerk op contractbasis

Wilt u zelf geen omkijken meer hebben naar het buitenschilderwerk? Dan kunt u via ons een onderhoudscontract afsluiten. Met een onderhoudscontract verzorgen wij tijdig en regelmatig onderhoud aan het buitenschilderwerk. Wanneer wij dit uitvoeren zullen wij eerst de slechte verweerde delen hout schoonmaken. Vervolgens zullen wij:

  • Verbindingen uitvrezen
  • Verbindingen behandelen met speciaal houtvulmiddel
  • Boeilijsten behandelen
  • Loszittende stopverfranden uithakken

Deze stappen zijn o.a. nodig om houtrot aan het buitenschilderwerk te voorkomen.

Offerte voor buitenschilderwerk

Meer informatie over buitenschilderwerk? Bent u benieuwd naar de kosten? Graag komen wij de staat van uw schilderwerk bekijken om een passende offerte op te kunnen stellen. Op deze manier weet u van te voren waar u aan toe bent en kunt u ten alle tijden genieten van prachtig buitenschilderwerk.

Maak a.u.b. uw keuze:

Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt logo
Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt
Buitenschilderwerk op contractbasis bij Schildersbedrijf van Vugt
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt 2019 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring