IJsselstein

Glasvliesbehang, een prachtige en duurzame wandafwerking voor uw woning in de buurt van IJsselstein

Glasvliesbehang nodig voor uw woning in de buurt van IJsselstein? Voor diverse soorten wandafwerkingen bent u bij Schildersbedrijf Gebroeders van Vugt aan het juiste adres.

Wij zijn al jaren een bekend begrip in IJsselstein en omgeving als het gaat om wandafwerking en meer. Glasvliesbehang is een prachtige, moderne wandafwerking en is bovendien een duurzaam product. U kunt ervoor kiezen om glasvliegbehang zelf aan te brengen. Wilt u zeker zijn van goede kwaliteit en duurzaamheid? Laat het glasvliesbehang dan aanbrengen door één van de gespecialiseerde vakmensen van Schildersbedrijf van Vugt. Wij staan klaar voor het aanbrengen van glasvliesbehang in de omgeving van IJsselstein.

Glasvliesbehang in verschillende designs

Glasvliesbehang is een product dat in verschillende designs opgebracht kan worden. Het wordt voornamelijk in kantoorgebouwen en in ziekenhuizen in de omgeving van IJsselstein gebruikt. Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt past deze techniek ook toe bij u thuis in de buurt van IJsselstein. Het is een relatief jonge techniek van wandaankleding en wordt gezien als de ideale opvolger van spachtelputz. Het glasvliesbehang is verkrijgbaar in vele verschillende structuren en kan van verschillende kleuren en motieven voorzien worden. Het is namelijk een uitstekende basis voor latex, dus perfect over te schilderen.

Wat is glasvliesbehang?

Het glasvliesbehang, ook wel glasweefsel behang genoemd verstevigt de ondergrond en bedekt kleine scheuren en barsten. Het is een duurzaam product wat jarenlang mee gaat, het kan tegen een stootje en hoeft niet verwijderd te worden als er een nieuw behang overheen aangebracht wordt. Glasvliesbehang, glasweefsel behang is na een latexbehandeling afwasbaar. Kortom, glasvliesbehang is:

  • Duurzaam
  • Sterk
  • Mooi
  • Gemakkelijk toepasbaar

Verkrijgbaar in verschillende soorten

Heeft u vragen over glasvliesbehang? Wilt u meer informatie? Wilt u een offerte? Of wilt u glasvliesbehang bestellen en laten leveren in de buurt van IJsselstein? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Schildersbedrijf van Vugt. Wij staan graag voor u klaar in IJsselstein en omgeving.

Glasvliesbehang in verschillende designs

Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt logo
Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt
Glasvliesbehang, een prachtige en duurzame wandafwerking voor uw woning in de buurt van IJsselstein
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt 2019 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring