Keurmeester klimmateriaal

Keurmeester voor klimmateriaal zoals ladders, trappen en rolsteigers

Keurmeester nodig om uw klimmateriaal goed te laten keuren? Op zoek naar een specialist die zowel vanuit de VCA* als de “Leidraad werken op hoogte” kan keuren?

Maak dan een afspraak met dé keurmeester voor klimmateriaal van Schildersbedrijf Gebroeders van Vugt. Schildersbedrijf Gebroeders van Vugt is een schildersbedrijf dat dagelijks op ladders werkt. Wij weten dan ook hoe belangrijk veiligheid is bij werken op hoogte. Wij beschikken over eigen gecertificeerde keurmeesters die uw klimmaterialen periodiek kunnen keuren en eventueel repareren. Ook ongelukken voorkomen? Schakel onze keurmeester dan in voor uw klimmateriaal.

Keurmeester voor klimmateriaal

Bij het gebruiken van klimmaterialen is het belangrijk dat veiligheid centraal staat. Vooral bij schilderswerkzaamheden wordt er gebruik gemaakt van:

  • Trappen
  • Ladders
  • Rolsteigers

Als u zeker wilt zijn dat uw klimmateriaal veilig is, is het verstandig onze keurmeester in te schakelen. Onze keurmeester keurt klimmateriaal zeer nauwkeurig. Uw machines worden visueel en technisch gekeurd, na keuring worden de machines door ons voorzien van “goedgekeurd” stickers en op verzoek wordt een keuringsrapport verstrekt.

Afspraak met onze keurmeester voor klimmateriaal

Wilt u een afspraak met onze keurmeester voor klimmateriaal? Neem dan contact op met Schildersbedrijf Gebroeders van Vugt. Onze keurmeester kan uw klimmateriaal op locatie of in onze werkplaats keuren. Afhankelijk van uw wensen en de locatie doen wij dit in overleg. Meer informatie vindt u op onze website.

Maak a.u.b. uw keuze:

Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt logo
Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt
Keurmeester voor klimmateriaal zoals ladders, trappen en rolsteigers
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt 2019 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring