Maarn

Keurmeester in de buurt van Maarn voor uw klimmateriaal

Klimmateriaal laten keuren door een specialist in de buurt van Maarn?

Klimmateriaal moet regelmatig worden gekeurd. Bent u opzoek naar een keurmeester voor uw klimmateriaal in de omgeving van Maarn? Neem dan eens contact op met Schildersbedrijf Gebroeders van Vugt. Wij beschikken over eigen gecertificeerde keurmeesters die uw klimmaterialen periodiek kunnen keuren en eventueel repareren. Voorkom ongelukken en laat uw klimmateriaal keuren door één van onze keurmeesters.

Keurmeester voor klimmateriaal

Voor klussen in en rond huis wordt vaak klimmateriaal zoals ladders, trappen en rolsteigers gebruikt. Belangrijk is dat het gebruikte materiaal veilig is. Om er zeker van te zijn dat uw klimmateriaal veilig is kunt u dit laten keuren door een keurmeester in de buurt van Maarn. Zowel vanuit de VCA* als de “Leidraad werken op hoogte” wordt deze periodieke keuringsperiode verder gespecificeerd naar een verplichte jaarlijkse keuring. De deugdelijkheid van de ladder moet van tijd tot tijd worden gecontroleerd. Hier dient tenminste eenmaal per jaar een inspectie te worden uitgevoerd door een keurmeester. Schildersbedrijf Gebroeders van Vugt beschikt over een keurmeester voor klimmateriaal en komt bij u langs in de buurt van Maarn en omgeving. Uw machines worden visueel en technisch gekeurd, na keuring worden de machines door ons voorzien van “goedgekeurd” stickers en op verzoek wordt een keuringsrapport verstrekt.

Verplichte keuring van uw klimmateriaal 

Jaarlijks komen er in de omgeving van Maarn en de rest van Nederland veel ongevallen voor door werken op hoogte. Het is daarom dat de wetgever een periodieke keuring van uw klimmateriaal verplicht stelt. Onze erkende keurmeester verzorgen een dergelijke keuring voor u op locatie in de buurt van Maarn of bij ons in de werkplaats. Wilt u een afspraak met onze keurmeester voor uw klimmateriaal? Neem dan contact met Schildersbedrijf Gebroederders van Vugt. Wij bieden:

  • Keuringen
  • Controles
  • Stickers
  • Keuringsrapporten

Keurmeester voor klimmateriaal nodig? Schildersbedrijf Gebroeders van Vugt staat voor u klaar in de buurt van Maarn en omgeving

Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt logo
Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt
Keurmeester in de buurt van Maarn voor uw klimmateriaal
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt 2019 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring