Klimmateriaal keuren

Klimmateriaal keuren? Schildersbedrijf Gebroeders van Vugt komt langs

Klimmateriaal laten keuren? Een bedrijf en keurmeester nodig die dit voor u uit kan voeren? Voor het keuren van klimmateriaal moet u beslist en zeker bij Schildersbedrijf Gebroeders van Vugt zijn.

Schildersbedrijf Gebroeders van Vugt voert al vele jaren keuringen uit voor diverse klanten die werken op hoogte. Het keuren van klimmateriaal is in ons land dan ook verplicht. Veilig Werken op hoogte kan alleen als het materiaal ook in gebruik voldoet aan de eisen. Met een keuring onderzoeken wij dit voor u. Maak direct een afspraak.

Eisen aan het keuren van klimmateriaal

De ARBO wetgeving stelt bepaalde eisen aan het keuren van klimmateriaal. Klimmateriaal moet gekeurd worden door een deskundig persoon. Wij beschikken hierover en komen bij u op locatie. Wij voorzien klanten van:

  • Advies
  • Inspecties
  • Keuringen
  • Keuringscertificaten

Daarnaast wordt elk gekeurd onderdeel voorzien van een inspectiesticker. Zo weet u wanneer u weer een afspraak moet maken voor het keuren van uw klimmaterialen.

Waarom keuren van klimmateriaal?

Wanneer er op hoogte gewerkt wordt is het belangrijk dat klimmateriaal veilig is. Wanneer dit niet het geval is bestaat de kans op ongelukken. Wilt u dit voorkomen? Schakel ons dan in en maak een afspraak voor het keuren van klimmateriaal. Wij komen bij u langs voor inspectie en geven u gericht advies.

Maak a.u.b. uw keuze:

Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt logo
Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt
Klimmateriaal keuren? Schildersbedrijf Gebroeders van Vugt komt langs
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt 2019 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring