Schilder

Schilder voor onderhoud aan uw schilderwerk

Schilder nodig die uw huis of kantoor opnieuw kan schilderen? Is het tijd voor het jaarlijkse onderhoud en wilt u dit laten doen door een ervaren schilder?

Schakel dan met hét schildersbedrijf van de omgeving: Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt. Al vele jaren zijn wij als schilder actief in de omgeving en voeren diverse schilderswerkzaamheden uit. Of het nu gaat om kleine of grote schilder klussen, wij voeren dit naar wens van de klant uit. Benieuwd naar de kosten? Vooraf komt onze schilder langs om de staat van het schilderwerk te bekijken. Aan de hand hiervan maken we een offerte op maat.

Werkwijze schilder

Als u onze schilder inschakelt voor schilderswerk gaan wij volgens een vast stappenplan te werk:

  • Inspectie
  • Rapport opstellen
  • Offerte
  • Goedkeuring
  • Uitvoering

Allereerst komt onze schilder langs voor een grondige inspectie. Aan de hand hiervan wordt er een rapport en offerte opgesteld. Zo weet u ten alle tijden waar u aan toe bent.

Vakkundige schilder

Als u kiest voor onze schilder kiest u voor kwaliteit. Als erkend schilder bieden wij zeer goede kwaliteit en garanties. Wij werken met hoogwaardige producten en technieken. Éénmalig schilderwerk uit laten voeren of periodiek? Afhankelijk van uw wensen kunt u een onderhoudscontract op maat afsluiten. Graag vertellen wij u hier mee over.

Maak a.u.b. uw keuze:

Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt logo
Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt
Schilder voor onderhoud aan uw schilderwerk
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt 2019 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring