Schilders

Schilders die zich aan alle regels, kwaliteitsnormen, en overige voorwaarden houden

Schilders inhuren om het schilderwerk van uw huis te laten onderhouden? Of heeft u schilders nodig voor schilderswerkzaamheden in kantoorpanden? Of het nu gaat om een kleine of grote opdracht, wij zetten graag onze schilders in.

De schilders van Gebroeders van Vugt hebben jarenlang ervaring in het vak en kunnen schilderswerkzaamheden van A t/m Z uitvoeren. Graag komen we vooraf langs om het pand te bekijken en uw wensen te bespreken. Vervolgens kunnen we een éénmalig offerte maken of een offerte voor een onderhoudscontract. Alles doen wij in overleg met de klant.

De beste schilders van de omgeving

Gebroeders van Vugt beschikt over de beste schilders van de omgeving. Wij bieden:

  • Maatwerk
  • Vakwerk
  • Kleuradviezen
  • Duurzaamheid
  • Goede prijzen

Wij streven naar een duurzame relatie met de klant. Daarom leveren onze schilders uitsluitend goede kwaliteit. Naast kwaliteit voeren wij werkzaamheden uit voor concurrerende prijzen.

AF Erkende schilders

De schilders van ons bedrijf zijn AF Erkend. Hierdoor kunnen wij zeer goede garanties aanbieden. Als wij schilderwerk uitvoeren houden wij ons aan alle regels, kwaliteitsnormen, en overige voorwaarden die gesteld zijn. Meer informatie of een afspraak met onze schilders? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze:

Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt logo
Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt
Schilders die zich aan alle regels, kwaliteitsnormen, en overige voorwaarden houden
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt 2019 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring