Loenen aan de Vecht

Schildersbedrijf in de buurt van Loenen aan de Vecht voor klein en groot schilderwerk

Schildersbedrijf inschakelen in de buurt van Loenen aan de Vecht voor al uw schilderswerk in- en rondom huis? Schildersbedrijf Gebroeders van Vugt is al ruim drie generaties lang een groeiend en bloeiend schildersbedrijf in de buurt van Loenen aan de Vecht.

Gebroeders van Vugt is een schildersbedrijf dat alle voorkomende schilderwerken uitvoert. Als schildersbedrijf  verzorgen wij alles op het gebied van:

  • Plafond
  • Wandafwerking
  • Beglazingen
  • Buitenschilderwerken
  • Binnenschilderwerken

Wanneer u kiest voor schildersbedrijf Gebroeders van Vugt, dan bent u altijd in goede handen. Of het nu gaat om grote of kleine schilders opdracht in Loenen aan de Vecht of omgeving.

Waarom kiezen voor ons schildersbedrijf?

Schildersbedrijf van Vugt is een AF erkend schildersbedrijf in de buurt van Loenen aan de Vecht. Onze opdrachten worden uitgevoerd volgens de voorwaarden van deze erkenningsregeling. Daarnaast zijn wij als schildersbedrijf opgenomen in het register van Stichting Vakopleiding Schildersbedrijf als erkend opleidings schildersbedrijf.  Jaarlijks worden er bij ons diverse leerling schilders opgeleid tot vakschilder, zodat we ook in de toekomst verzekerd blijven van goed opgeleid personeel. Binnen ons bedrijf is er voor iedere medewerker een opleidingsplan op het gebied van veiligheid, vakbekwaamheid en kwaliteitszorg.

Gebruikte verfsoorten door ons schildersbedrijf

Als schildersbedrijf in de buurt van Loenen aan de Vecht hebben wij gekozen voor het werken met watergedragen verfsoorten. Daarnaast gebruiken wij als schildersbedrijf uitsluitend niet schadelijke oplosmiddelarme verfsoorten. De verfsoorten zijn door onze schilders zelf getest en goed bevonden. Daarnaast doen wij er altijd aan de overlast tijdens de uitvoering van onze projecten zo minimaal mogelijk te maken. Kiest u voor zekerheid dan kiest u voor Gebr. van Vugt Schildersbedrijf in de buurt van Loenen aan de Vecht.

Offerte aanvragen bij Schildersbedrijf van Vugt? Bel tel.: 030 - 6044042 of vraag hier een offerte aan!

Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt logo
Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt
Schildersbedrijf in de buurt van Loenen aan de Vecht voor klein en groot schilderwerk
Laat uw reactie achter

Copyright © Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt 2018 Alle rechten voorbehouden