Bunschoten-Spakenburg

Klimmateriaal keuren in de buurt van Bunschoten-Spakenburg voor kwaliteit en veiligheid

Bent u opzoek naar een geschikt bedrijf in de buurt van Bunschoten-Spakenburg om uw klimmateriaal te keuren? De keurmeester van Schildersbedrijf Gebroeders van Vugt staat graag voor u klaar in de omgeving van Bunschoten-Spakenburg.

Keuring van klimmateriaal is in Nederland verplicht. Veilig Werken op hoogte kan alleen als het materiaal ook in gebruik voldoet aan de eisen. Op dit moment zijn er veel ‘keuringsbedrijven’ actief. Kies voor kwaliteit en veiligheid en laat uw klimmateriaal keuren door Schildersbedrijf van Vugt in de buurt van Bunschoten-Spakenburg.

Klimmateriaal keuren door een deskundig persoon

In de ARBO wetgeving voor arbeidsmiddelen wordt geëist dat voor het waarborgen van de veiligheid van klimmateriaal, deze periodiek gekeurd moeten worden door een deskundig persoon. Schildersbedrijf van Vugt beschikt over een team medewerkers die ervaring hebben in het keuren van klimmateriaal en dit uitvoeren in Bunschoten-Spakenburg en omgeving. Als de klimmaterialen, eventueel na reparatie, zijn goedgekeurd wordt er een  keuringscertificaat verstrekt. Dit keuringscertificaat is voorzien van een controlestaat. Elk gekeurd onderdeel wordt voorzien van een inspectiesticker. Daarop staat aangegeven wanneer de klimmaterialen opnieuw moeten worden gekeurd. Om betrouwbaarheid van klimmaterialen te garanderen neemt u nu contact op met Schildersbedrijf van Vugt. Wij komen langs in de buurt van Bunschoten-Spakenburg voor grondige inspectie.

Klimmaterialen keuren ter voorkoming van ongelukken

Wanneer het klimmateriaal niet in de juiste staat verkeerd kunnen er ongelukken gebeuren. Met een keuring door Schildersbedrijf van Vugt in de buurt van Bunschoten-Spakenburg kunt u dit voorkomen. Wij bieden:

  • Veiligheid
  • Vakkundige keuringen
  • Keuringsrapporten
  • Keuringsadvies

Twijfel niet en laat uw klimmateriaal keuren door een deskundige instelling.

Klimmateriaal keuren door een deskundig persoon

Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt logo
Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt
Klimmateriaal keuren in de buurt van Bunschoten-Spakenburg voor kwaliteit en veiligheid
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt 2019 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring