Spachtelputz

Spachtelputz in verschillende structuren en kleuren als mooie wandafwerking

Spachtelputz laten aanbrengen op uw muren? Wilt u ook graag deze tijdloze wandafwerking die past bij elk interieur? Maak dan een afspraak met Schildersbedrijf Gebroeders van Vugt voor spachtelputz.

Als schildersbedrijf zijn wij al vele jaren actief in het verzorgen van schilderswerkzaamheden en wandafwerkingen. Spachtelputz vormt al een lange tijd onderdeel van onze producten waarmee wij wandafwerking verzorgen. Spachtelputz is een kunststof gebonden sierpleister voor muren en wanden. Door de voordelige eigenschappen passen deze in ieder interieur.

Spachtelputz als wandafwerking

Veel klanten kiezen spachtelputz als wandafwerking. Dit komt o.a. omdat spachtelputz een grote kleurvastheid heeft en een groot waterdamp doorlatend vermogen. Doordat het in meer dan duizend kleuren leverbaar is kunnen we in alle wensen voorzien. Bent u de kleur na verloop van tijd zat? Geen enkel probleem! Spachtelputz is overschilderbaar met elke latex en wordt met de spaan opgebracht. Dit bespaart u kosten in de toekomst als u toe bent aan een nieuwe look in uw woning.

Mogelijkheden met spachtelputz

Wilt u graag spachtelputz? Dan bieden wij diverse mogelijkheden zoals:

  • Korrelstructuur
  • Kleuren
  • Afwerkingen
  • Soorten

Door deze mogelijkheden past spachtelputz bij elk interieur. Bent u de kleur zat? Of is het spachtelputz vuil? Met een andere kleur ziet het er weer uit als nieuw. Wij realiseren dit graag. Maak een afspraak en wij komen langs.

Maak a.u.b. uw keuze:

Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt logo
Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt
Spachtelputz in verschillende structuren en kleuren als mooie wandafwerking
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © Schildersbedrijf Gebrs. van Vugt 2019 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring